About Me

På gång


2022 har varit ett år där penseln vilat för det mesta. Livet har kommit imellan med allt vad det innebär och tiden har inte riktigt räckt till. Men en del tavlor har det ändock blivit och jag planerar nu en utställning av blandad kompott på Galleri Vågen, Österåkers bibliotek 19 Novemer - 14 december 2022.

Kanske finner du här din nästa julklap? ;) 


Varmt välkomna på vernissage Lördag 19November. Galleri Vågen (biblioteket) Åkerberga.  Tid kommer inom kort. 

My story


Jag föddes på Umeå BB en sensommardag. Där växte jag upp tillsammans med min mamma och pappa. Umeå i Västerbottens län är en stad som ligger mig varmt om hjärtat och norra sverige speglar sig återkommande mina val av djur och natur när jag målar. Det måste vara något speciellt med det hela, för även om mina tankar tillfälligt hamnar i en annan världsdel ibland så hittar jag alltid hem.  Jag har hela livet haft ett intresse för måla och har själv utvecklat mitt skapande genom åren.  Jag vill att mina målningar och mönster skall ge energi och glädje. Det skall liksom bubbla och spraka inombords när man betraktar mina tavlor och mönster. Jag målar med öppet sinne, främst i akryl eller akvarell.

Med tiden växer motivet fram och jag vet aldrig när jag är klar, förrän jag känner att jag är just, klar. Jag tänker som så, att om alla såg världen med ett öppet sinne skulle den kanske bli lite mer färgglad.


"Every child is an artist, the problem is staying an artist when you grow up"

(Pablo Picasso).Connect With Me

Please feel free to contact me via email with any questions you may have.

 
 
 
 

Konstutställning sommaren 2017, 2018. Galleri "Konst i kvarn" Vindeln Västerbottens län.

Get in Touch


contact@annabossonart.se


" An opend mind, makes the world colorful "


© Copyright. All Rights Reserved.